...s láskou ke sportu...


Webové stránky oddílu spuštěny

03.12.2014 19:22

Buďte vítáni ve virtuální herně TJ Sokola Dřínov - oddílu stolního tenisu!

 

Tak jsme se do toho pustili; a hurá, je hotovo. Tedy skoro. Je ještě spousta plánů, co s webem provést. Vše si žádá čas. Tak tedy spíše - hurá, první krok se zdařil! :-)

Doufám, že se nově založené stránky stanou příjemným informačním kanálem (ne stokou) nejen pro členy oddílu, ale i pro rodinné příslušníky hráčů, fanoušky a další návštěvníky, kterým něco říká pojem malý (u nás zatím ještě celuloidový) kulatý nesmysl. Postupem času se snad stanou kreativním prostorem pro vás všechny, kdy je budete spolutvořit svými názory, komentáři, fotografiemi a vším možným, co vás napadne; i z neping-pongových sfér. Podněty můžete posílat už nyní na e-mail, díky!

Prosím o shovívavost při vzniku stránek, jsem zatím amatér v této činnosti a rozkoukávám se (a doufám, že časem tento řádek budu moci s radostí smazat). Narazíte-li na chybu, neváhejte mne kontaktovat. Stránky budou tvořeny v mém volném čase, kterého moc nezbývá, tak prosím o trpělivost, když mi něco bude trvat déle, než by trvat mělo :-). A kde co naleznete? Nejdůležitější informace o dění v oddílu, výsledky našich turnajů, třeba i sem tam článek... budou zveřejňovány naNástěnce , něco o připravovaných akcích se dozvíte v přehledu kalendáře na této (Úvodní) stránce a podrobné informace k tomu všemu pak  v odkazu Kalendář akcí . Na všem ostatním se průběžně pracuje, tak se tu neváhejte porozhlédnout (a přezouvat se nemusíte :-) ).

Rovněž je možno diskutovat tu i pod ostatními rubrikami.

Děkujeme za návštěvu a všem příjemnou zábavu!

Lucka Poláková

—————

Zpět